Avoin hakemus Innolinkille (tiedolla johtaminen)

Oletko tiedolla johtamisen konsultoinnin tai tutkimusalan asiantuntija tai haluat kehittyä sellaiseksi? Haluamme kuulla sinusta!

Innolink on asiakkuuksien ja ilmiöiden tiedolla johtamisen suunnannäyttäjä – suomalainen konsulttiyhtiö, joka helpottaa ratkaisuillaan asiakkaidensa johtamisen arkea. Tiedolla johtamisen palvelumme kattavat konsultoinnin, analytiikan ja tutkimukset. Asiakaskuntaamme kuuluvat niin toimialojensa johtavat pörssiyritykset ja julkiset organisaatiot kuin myös mielenkiintoiset start-upit ja järjestöt. Toimimme kattavasti koko Suomessa. Kotimaan lisäksi tuotamme ja analysoimme asiakkaillemme vuosittain tietoa useista kymmenistä kansainvälisistä markkinoista. Toimimme arvojemme mukaisesti yhdessä, rohkeasti ja ketterästi. 

Tutustu meihin tarkemmin: www.innolink.fi

Uskomme rentoon ja avoimeen yhteistyöhön, jossa töitä tehdään toisiamme arvostaen ja kannustaen. Mielekäs työ, joka antaa onnistumisen tunteita, arvostus sekä oikeudenmukaiseksi koettu palkitsemisjärjestelmä, motivoi ja innostaa. Henkilöstömme tyytyväisyys näkyy myös positiivisessa asiakaskokemuksessa.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä rennon ja kannustavan työyhteisön, joka toimii arvojemme mukaisesti. Meillä on joustavat etätyökäytännöt, mutta arvostamme myös yhteistä aikaa. Yhteisöllisyys ja työntekijöiden hyvinvointi ovat meille tärkeitä asioita, joihin myös panostamme. 

Arvostamme oma-aloitteisuutta, määrätietoisuutta, positiivista asennetta, avoimuutta sekä huumorintajua. Aikaisempi kokemus asiakas- ja projektitoiminnasta tai konsultatiivisesta työskentelystä on eduksi, mutta koulutamme ja perehdytämme uudet työkaverit. 


Tule mukaan Innolinkin voittajatiimiin!


Jätä avoin hakemus ja kerro meille itsestäsi: Mikä saa sinut inspiroitumaan ja miten sinä voisit auttaa meitä luomaan asiakkaillemme vielä parempaa asiakaskokemusta? 

Vastaamme avoimen hakemuksen jättäneille riippumatta siitä, onko meillä juuri nyt tarjota sopivia tehtäviä. Mietitkö vielä, olisiko Innolink oikea työpaikka? Käy lukemassa ajatuksiamme tiedolla johtamisesta.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Pidäthän auki vain yhtä lomaketta, kun täytät hakemusta!
Henkilötiedot
Etunimi *
Sukunimi *
Syntymäaika *
päivä kuukausi vuosi
Lähetämme sinulle työnhakuasi koskevaa tietoa sähköpostilla. Vastaanottaaksesi viestimme on tärkeää, että sähköpostiosoite on kirjoitettu oikein.
Sähköpostiosoite *
Omistan tämän sähköpostiosoitteen ja olen tarkistanut, että se on kirjoitettu oikein.
Puhelin *
Katuosoite
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Maa
Linkki LinkedIn -profiiliin
Voit halutessasi liittää tähän valokuvan itsestäsi. Kuvan tulee olla jpg-formaatissa ja tiedosto kooltaan alle 1mb.
Valokuva
Liitteet
Tiedoston koko max. 5120 kt. Sallitut tiedostot: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx.
Liitä tähän CV
Tiedoston koko max. 5120 kt. Sallitut tiedostot: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx.
Hakemus liitetiedostona