Avoin hakemus Innolinkille (tiedolla johtaminen)

Oletko sinä tiedolla johtamisen asiantuntija?

Innolink on vuonna 1991 perustettu konsulttiyhtiö, jossa työskentelee noin 60 tiedolla johtamisen ammattilaista. Visiomme on olla tiedolla johtamisen suunnannäyttäjä ja missiomme on helpottaa johtamisen arkea. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Seinäjoella, Tampereella ja Turussa.

Haluatko mukaan Innolinkin voittajatiimiin rakentamaan Suomen parasta tiedolla johtamisen konsulttiyhtiötä? Haluamme koota yhteen maan parhaat ammattilaiset lunastaaksemme paikkamme tiedolla johtamisen suunnannäyttäjänä.

Oletko tiedolla johtamisen konsultoinnin, analytiikan tai tutkimusalan asiantuntija – inspiroiva erityisosaaja? Onko sinulle jo kertynyt kokemusta asiakas- ja projektitoiminnasta tai konsultatiivisesta työskentelystä?

Haluamme tietää, mikä saa sinut inspiroitumaan – myös vapaa-ajalla. Ja kuinka voisit osaltasi auttaa meitä luomaan asiakkaillemme vielä parempaa asiakaskokemusta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, määrätietoisuutta, positiivista asennetta, avoimuutta sekä huumorintajua. Tarjoamme työn ohella rennon työyhteisön ja huippukollegat. Yhteiset arvot viitoittavat toimintaamme: yhdessä, rohkeasti, ketterästi.

Käy lukemassa ajatuksiamme tiedolla johtamisesta.

Avoimiin hakemuksiin perustuen otamme yhteyttä heti, mikäli kaltaisellesi profiilille ja osaamiselle olisi tarvetta. Pääsääntöisesti haemme asiantuntijoita positioihin täsmähauilla.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Pidäthän auki vain yhtä lomaketta, kun täytät hakemusta!
Henkilötiedot
Etunimi *
Sukunimi *
Syntymäaika *
päivä kuukausi vuosi
Lähetämme sinulle työnhakuasi koskevaa tietoa sähköpostilla. Vastaanottaaksesi viestimme on tärkeää, että sähköpostiosoite on kirjoitettu oikein.
Sähköpostiosoite *
Omistan tämän sähköpostiosoitteen ja olen tarkistanut, että se on kirjoitettu oikein.
Puhelin *
Katuosoite
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Maa
Linkki LinkedIn -profiiliin
Voit halutessasi liittää tähän valokuvan itsestäsi. Kuvan tulee olla jpg-formaatissa ja tiedosto kooltaan alle 1mb.
Valokuva
Liitteet
Tiedoston maksimikoko on 5120 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
Liitä tähän CV
Tiedoston maksimikoko on 5120 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
Hakemus liitetiedostona