Avoin hakemus Innolinkille (tiedolla johtaminen)

Innolink on tiedolla johtamisen suunnannäyttäjä – suomalainen konsulttiyhtiö, joka helpottaa ratkaisuillaan asiakkaidensa johtamisen arkea. Tiedolla johtamisen palvelumme kattavat konsultoinnin, analytiikan, tutkimukset sekä valmennukset. Asiakaskuntaamme kuuluvat niin toimialojensa johtavat pörssiyritykset ja julkiset organisaatiot kuin myös mielenkiintoiset start-upit ja järjestöt. Toimimme kattavasti koko Suomessa. Kotimaan lisäksi tuotamme ja analysoimme asiakkaillemme tietoa vuosittain useista kymmenistä eri kansainvälisistä markkinoista.


Me Innolinkillä olemme ensisijaisesti kiinnostuneita siitä, minkälaista osaamista ja kykyjä toisit mukanasi. Arvostamme myös aiempaa työkokemusta sekä taitoja, jotka olet hankkinut vaikkapa harrastustesi kautta. Kerrothan mahdollisimman seikkaperäisesti miksi juuri Innolink kiinnostaisi Sinua työnantajana ja mihin asioihin tunnet intohimoa eli mitä asioita haluaisit päästä työssäsi toteuttamaan ja mitä arvoa näin ollen kykenisit asiakkaillemme kanssamme tuottamaan.

Haluaisitko olla osa Innolink-jengiämme? Jätä avoin hakemuskirje ja kuvaus osaamisestasi sekä taidoistasi, niin otamme yhteyttä, mikäli taustasi, kokemuksesi tai kiinnostuksesi vastaa olemassa oleviin tai mahdollisesti tuleviin tekijätarpeisiin.

Henkilötiedot
Etunimi *
Sukunimi *
Syntymäaika *
päivä kuukausi vuosi
Sähköpostiosoite *
Puhelin *
Katuosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Maa
Linkki LinkedIn -profiiliin
Voit halutessasi liittää tähän valokuvan itsestäsi. Kuvan tulee olla jpg-formaatissa ja tiedosto kooltaan alle 1mb.
Valokuva
Liitteet
Tiedoston maksimikoko on 2048 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
Liitä tähän CV
Tiedoston maksimikoko on 2048 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
Hakemus liitetiedostona