Avoin hakemus Innolinkille (tiedolla johtaminen)

Oletko sinä tiedolla johtamisen asiantuntija?

Innolink on vuonna 1991 perustettu konsulttiyhtiö, jossa työskentelee noin 60 tiedolla johtamisen ammattilaista. Visiomme on olla tiedolla johtamisen suunnannäyttäjä ja missiomme on helpottaa johtamisen arkea. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Seinäjoella, Tampereella jaTurusta.

Haluatko mukaan Innolinkin voittajatiimiin rakentamaan Suomen parasta tiedolla johtamisen konsulttiyhtiötä? Haluamme koota yhteen maan parhaat ammattilaiset lunastaaksemme paikkamme tiedolla johtamisen suunnannäyttäjänä.

Oletko tiedolla johtamisen konsultoinnin, analytiikan tai tutkimusalan asiantuntija – inspiroiva erityisosaaja? Ehkä oletkin työurasi alkutaipaleella, mutta sinulle on jo kertynyt kokemusta asiakas- ja projektitoiminnasta tai jopa konsultatiivisesta työskentelystä ja/tai etsit harjoittelupaikkaa?

Haluamme tietää, mikä saa sinut inspiroitumaan – myös vapaa-ajalla. Ja kuinka voit auttaa meitä luomaan asiakkaillemme vielä parempaa asiakaskokemusta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, määrätietoisuutta, positiivista asennetta, avoimuutta sekä huumorintajua. Tarjoamme työn ohella rennon työyhteisön ja huippukollegat. Yhteiset arvot viitoittavat toimintaamme: yhdessä, rohkeasti, ketterästi. Oletko sinä Innolink-jengin uusin, innostunut tiimipelaaja?

Käy lukemassa ajatuksiamme tiedolla johtamisesta.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Pidäthän auki vain yhtä lomaketta, kun täytät hakemusta!
Henkilötiedot
Etunimi *
Sukunimi *
Syntymäaika *
päivä kuukausi vuosi
Sähköpostiosoite *
Puhelin *
Katuosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Maa
Linkki LinkedIn -profiiliin
Voit halutessasi liittää tähän valokuvan itsestäsi. Kuvan tulee olla jpg-formaatissa ja tiedosto kooltaan alle 1mb.
Valokuva
Liitteet
Tiedoston maksimikoko on 2048 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
Liitä tähän CV
Tiedoston maksimikoko on 2048 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
Hakemus liitetiedostona