Tiedolla johtamisen konsultti (senior), Tampere tai Helsinki

Etsimme TIEDOLLA JOHTAMISEN KONSULTTIA täydentämään osaamisellaan kasvavaa tiimiämme.

Meille Innolinkissä tiedolla johtaminen kytkeytyy voimakkaasti tiedon hyödyntämiseen ja sitä kautta organisaation kulttuuriin ja johtamiseen. Uskomme, että tehokkaasti johdettuna ja älykkäästi hyödynnettynä voidaan tiedon avulla vaikuttaa merkittävästi organisaatioiden menestykseen. Emme odota sinulta kaikkitietävyyttä tiedolla johtamisen saralta, mutta toivomme, että uskot tiedolla johtamisen voimaan ja olet innostunut oppimaan lisää. Arvostamme vahvaa substanssiosaamista erityisesti myynnin, asiakkuuksien tai asiakaskokemuksen kehittämisen ja/tai johtamisen saralta.

Ensisijainen tehtäväsi on valmentaa asiakkaidemme johtoa, esimiehiä ja henkilöstöä. Käytännössä tavoitteemme on aktivoida asiakkaidemme tiedon hyödyntämistä ja aikaansaada tiedosta yhteistä ymmärrystä siitä, mihin suuntaan toimintaa tulisi kehittää ja millaisilla toimintamalleilla tavoiteltu muutos voitaisiin toteuttaa.

Odotamme, että sinulla on osaamista ja kokemusta toimia eri kokoisten ja eri toimialoilla toimivien organisaatioiden kanssa ja tunnistaa niiden toiminnan kannalta olennaiset kehittämisen paikat. Sinulla on myös useamman vuoden tausta konsultointi-, valmennus- tai kehittämistoteutuksista. Matkan varrelta sinulle on lisäksi kertynyt takataskuusi toimivia konsepteja ja metodeja toimintamallien kehittämiseen tai osallistaviin toimintatapoihin muutosten valmentamisessa. Näitä haluat viedä aktiivisesti eteenpäin asiakkaidemme arkeen. Toivomme Sinulta lisäksi akateemista koulutusta, kykyä kommunikoida ainakin suomeksi ja englanniksi sekä matkustusvalmiutta työn niin vaatiessa. Persoonassa arvostamme oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta, määrätietoisuutta, positiivisuutta, innostavuutta sekä huumorintajua – näin sovit myös luontevasti osaksi Innolink-jengiämme.

Me tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn ohella rennon työilmapiirin ja huippukollegat, työkykyä ylläpitävät työsuhde-edut sekä omien mieltymystesi mukaisesti valittavat mobiilityökalut töidesi toteuttamiseen. Tehtävä on vakituinen ja työskentelypaikkana on ensisijaisesti joko Tampereen tai Helsingin toimistomme.

Jätä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 30.4.2019 mennessä oheisen sähköisen linkin kautta järjestelmäämme. Jos kiinnostuit, toimithan nopeasti, sillä hakemusten läpikäynti aloitetaan jo hakuaikana. Tavoitteenamme on, että työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit kysyä niitä 15.-25.4. välisenä aikana sähköpostitse: anne.kalliomaki(at)innolink.fi  TAI puhelimitse liiketoimintajohtaja Jani Listenmaalta, p. 050 911 3866, to 25.4. klo 12-14 tai ma 29.4. klo 12-14 välisinä aikoina.


Käy lukemassa ajatuksiamme tiedolla johtamisesta ja tiedolla johtamisen konsultointipalveluistamme: https://www.innolink.fi/tiedolla-johtamisen-konsultointi/

 www.innolink.fi

#innolink #rekry #tiedollajohtaminen #asiakaskokemus #myynti #konsultointi #consulting #sales #customerexperience #innolinkjengi #valmennus

Innolink on vuonna 1991 perustettu konsulttiyhtiö, jossa työskentelee noin 60 tiedolla johtamisen ammattilaista. Visiomme on olla tiedolla johtamisen suunnannäyttäjä ja missiomme on helpottaa johtamisen arkea. Tiedolla johtamisen palvelukokonaisuutemme koostuu tutkimuksesta, analytiikasta sekä tiedolla johtamisen konsultoinnista.

Hakuaika alkaa: 12.04.2019 15:00Hakuaika päättyy: 30.04.2019 16:00
Henkilötiedot
Etunimi *
Sukunimi *
Syntymäaika *
päivä kuukausi vuosi
Sähköpostiosoite *
Puhelin *
Katuosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Maa
Linkki LinkedIn -profiiliin
Voit halutessasi liittää tähän valokuvan itsestäsi. Kuvan tulee olla jpg-formaatissa ja tiedosto kooltaan alle 1mb.
Valokuva
Lisätietoja
Kerro lyhyesti taustastasi ja osaamisestasi alalla, miksi juuri sinä olisit sopiva kyseiseen tehtävään? *
(Korkeintaan 2500 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Liitteet
Tiedoston maksimikoko on 2048 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
Liitä tähän CV
Tiedoston maksimikoko on 2048 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
Hakemus liitetiedostona